Jelmer de Vries, Purchase Officer

“Continu in beweging blijven”

Identikit

 

Functie

Purchase Officer

 

Waar

Medical Care, Maastricht

 

Bij Bayer sinds

2014

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Ik fungeer als schakel tussen Bayer-medewerkers die iets nodig hebben, en onze leveranciers. Daarvoor ga ik op zoek naar de beste deals voor bijvoorbeeld kantoorartikelen, IT-materiaal of gereedschap. Ik zorg ook dat alle materiaal voor events voorhanden is en dat consultants tijdig worden ingehuurd. Een breed scala aan activiteiten dus, maar dat maakt de functie net zo leuk en uitdagend.”

Hoe kwam je bij Bayer terecht?

“Een extern bureau zorgde ervoor dat ik halfweg 2014 een consultancy opdracht kreeg bij Bayer Medical Care. En dat is me erg goed bevallen. Toen een vaste aanstelling beschikbaar was, greep ik die kans dan ook met beide handen. En zo tekende ik in maart 2015 mijn contract als Purchase Officer.”

Waarom is werken bij Bayer top?

“Naast de dagelijkse werkzaamheden krijg je bij Bayer de ruimte om mee te werken aan verschillende projecten. Zo was ik als Purchase Officer nauw betrokken bij het Bayer Medical Care-verhuisproject. Momenteel werk ik mee aan een groot automatiseringsproject om kantoorartikelen te bestellen. Door deel te nemen aan dit soort projecten bouw je snel een groot netwerk en veel kennis op.”

Hoe zie jij ‘Passion to innovate | Power to change’?

“Ik vind het belangrijk om continu in beweging te blijven en zo dagelijks nieuwe mogelijkheden waar te maken in mijn job. Om verandering te realiseren, moet je een change champion zijn: verandering gepassioneerd en positief tegemoet gaan. En dat vervolgens uitstralen naar je collega’s, zodat je een domino-effect creëert. De uitspraak van Gandhi “Be the change that you want to see”: daar geloof ik sterk in.”

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 01 apr 2019   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.