Fred Sievers, Medewerker logistiek & standenbouw

"Altijd openstaan voor nieuwe uitdagingen"

Identikit

 

Functie

Medewerker logistiek & standenbouw

 

Waar

Bayer, Mijdrecht

 

Bij Bayer sinds

1993

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Als standenbouwer heb ik een heel gevarieerde job. Standen timmer ik grotendeels zelf ineen. Ik maak er graag iets bijzonders van, met bijvoorbeeld verse bloemen en gebogen wanden. En na het voorbereidende werk volgt het moment van de waarheid: de minutieuze opbouw op de beursvloer. Een 9-to-5-job is het dus niet, maar dat vind ik net leuk.”

Hoe kwam je bij Bayer terecht?

“Iemand die ik binnen Schering AG kende, zag in mij de geknipte magazijnchef. Maar na de fusie met Bayer verhuisde de hele magazijnafdeling naar Diegem. Voor mij het begin van een nieuwe carrière als manusje-van-alles in de kantoorgebouwen in Mijdrecht. En ook beursstanden uitdokteren werd mijn verantwoordelijkheid. Gaandeweg heb ik de dienst standenbouw uitgebouwd tot wat hij nu is.”

Waarom is werken bij Bayer top?

“Ik hou van de vrijheid die ik krijg. Mijn leidinggevende geeft me de ruimte om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Ik bedenk zelf een concept voor een nieuwe stand, leg dat voor en werk het helemaal uit. Het mooie is dat ik op die manier veel van mezelf kan geven en dat die inspanningen gesmaakt worden.”

Hoe zie jij ‘Passion to innovate | Power to change’?

“Voor mij betekent dat: altijd openstaan voor nieuwe uitdagingen. En dat is mij op het lijf geschreven. Ik klaar in mijn eentje waar andere bedrijven een extern team voor nodig hebben: dat bewijst waartoe Bayer in staat is. Het gaat erom niet te vast te roesten. Want al ben ik 57, ik wil elke dag blijven vernieuwen.”

Zoek een job


Mijn sollicitatie

Informatie / Contact

Heb je een vraag? We staan je graag te woord. 

 

Laatste update: 10 feb 2016   Copyright © Bayer SA-NV | Bayer B.V.